Ga naar de inhoud

Diensten en co-creatie

Voor Pakkethelden maakt het niet uit hoe groot uw bedrijf is, iedere klant is voor ons even belangrijk. Tussen onze klanten vindt u dan ook kleine winkeltjes tot grote organisaties. Bang dat u een te kleine afname heeft? Geen zorgen! Wij halen en brengen uw pakketjes ook bij kleine aantallen. Tevens doen wij dit met concurrerende prijzen en een persoonlijke service.

Het maakt ook niet uit wat u wilt vervoeren, zolang het in onze bakfietsen past kunnen wij het regelen. Dus of u nu kleding, medicijnen, gekoelde etenswaren, drank, boeken, geschenken, hondenvoer of bloemen wilt laten bezorgen onze helden kunnen het. En dat al vanaf €5,20 per pakketje!

Om het versturen van uw pakketen nog makkelijker te maken verzorgen wij de juiste API’s voor uw webshop. Hiermee kunt u voor iedere bestelling automatisch een verzendlabel en track & trace code genereren. Wij kunnen dan gelijk zien dat er nieuwe pakketjes klaar staan om opgehaald te worden. U hoeft alleen nog te wachten tot een van onze pakkethelden bij u op de stoep staat.

Wilt u dat wij uw voorraden en bestellingen volledig uit handen nemen? Ook hier bieden wij een oplossing voor. In onze loods kunt u uw voorraad opslaan en wordt deze door ons netjes onderhouden. Wanneer er een bestelling binnen komt pakken wij deze in en kan deze meteen nationaal of internationaal verzonden worden.

Bij Pakkethelden snappen wij dat geen één pakket hetzelfde is. Daarom luisteren wij goed naar wat onze klanten willen. Of u nu een eigen ophaal moment wilt afspreken, indruk wilt maken op uw klanten met beleefde en aardige bezorgers, zeker wilt weten dat uw pakketten op het juiste adres worden afgeleverd of dat u wilt dat wij uw breekbare producten bezorgen in de veiligste verpakkingen. Wij gaan met u aan tafel zitten om er zeker van te zijn dat uw wensen worden voldaan.

Graag nodigen we u uit om een bakje koffie te komen drinken. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op 06 33 25 40 10 of vul hieronder het contact formulier in.