Ga naar de inhoud

Maatschappelijke Diensttijd

Wil jij iets doen om je zelf te ontwikkelen én iets bij te dragen aan de maatschappij? Dan is Maatschappelijke Diensttijd (MDT) iets voor jou. Je gaat binnen onze organisatie aan de slag met een project. Daarin begeleiden we je en er zijn cursussen en trainingen om je te ontwikkelen. Pakkethelden is onderdeel van een groep van sociale ondernemingen waaronder ook creatief atelier Textielmakers.nl en een keuken. Alle mogelijkheden van alle organisaties vind je hieronder.

Socials

Ben jij helemaal thuis in de socials? En lijkt het je leuk om één van onze social media kanalen in te richten? Of ontwerp je liever een campagne en voer je die uit? Misschien weet je wel veel betere teksten voor onze sites. Hoe dan ook; grijp je kans.

Planten

Wil jij kijken of het je lukt? Wij zijn benieuwd of het mogelijk is om katoen te kweken met de principes van vertical farming en aeroponics. We hebben een klein budget om de installatie te bouwen. Lukt het jou om de duurzaamste katoen ooit te kweken?

Bewegen

Houd je van sport? Kun jij een leuke workout bedenken rond het werk van fietskoerier? Dan zoeken we jou! Jij maakt op basis van het fietskoerier werk leuke workouts die we op social media kunnen delen.

Verkooptijger

Wil je wel eens meedraaien in ons verkoopteam? We werken je in en je krijgt de volledige vrijheid om een eigen project op te pakken.

Couturier

Wil je leren naaien of weet jij een cool product dat in het naaiatelier gemaakt kan worden? Bij ons is alle ruimte om dat te komen testen.

Chefkok

Houd jij van koken en bakken? Dan is dit echt wat voor jou. Voor in onze keuken zoeken we mensen die willen helpen met de ontwikkeling van recepten. Dan kan zijn het vervangen van allergenen, het vervangen van suiker, een biologisch alternatief maken of gewoon iets compleet nieuws.

Kerstman

Kerstpakketten zijn een blijk van waardering. En toch zitten sommige pakketten vol met spullen die je eigenlijk niet wilt. Kom bij ons een fantastisch kerstpakket verzinnen en help anderen iets fantastisch te geven. En je krijgt er zelf ook één.