Ga naar de inhoud

Stages of afstuderen

Zoek jij een uitdagende stage of interessant afstudeerproject? Neem dan eens contact met ons op. Wij hebben altijd wel interessante projecten liggen die je kunt opnemen.

Stages

Commercieel

Genoeg mogelijkheden en markten om nog te ontginnen. Jij loopt mee met onze verkoop en leert te zien hoe je klanten wint. De kick van een gewonnen deal is fantastisch. Daar gaan we je mee helpen.

HRM

Natuurlijk hebben we tof werk. We werven mensen, werken ze in en begeleiden hen in het werk dat ze bij ons doen. Jij loopt met ons mee en mag ook zelf aan de slag.


Afstuderen

Slimme UX voor keuzes

Bij Textielmakers kunnen we alles maken met alle stoffen, met alle bewerkingen en in alle maten. Dat werkt niet zo handig op een site. Kun jij een UX ontwerpen voor de site waarin alles mogelijk is, maar die toch geen keuzestress oplevert?

Lichtgewicht brandstofcel

Wij zijn bezig met de ontwikkeling van een grote UAV. De kern daarvan is een waterstof aandrijving. Op dit moment hebben we verschillende aanwijzingen waarmee we een integrale energievoorziening willen ontwikkelen met gasvormige waterstof als basis. Aan jou de taak om een lichtgewicht cel te ontwikkelen met hoog vermogen.

Ondernemingsplan

We lopen met 2 ideeën voor een uitbreiding van onze activiteiten of zelfs een compleet nieuw idee. Kun jij de ideeen uitwerken naar een waardig ondernemingsplan?

Investeringsplan

Wij denken een volgende stap te kunnen maken als onderneming als we een bepaalde, zeer prijzige machine aanschaffen. Kun jij voor ons hard maken hoe dit rendabel is te maken?