Ga naar de inhoud

Vertegenwoordiger

Voor de verdere uitbouw van onze sociale onderneming zoeken wij een:

Vertegenwoordiger/verkoper buitendienst voor 20-24 uur per week. 

Je komt te werken in één van de mooiste sociale ondernemingen van Rotterdam. Elke dag maken wij mensen blij met hun pakketje. Dat doen we met elektrische bakfietsen, waardoor het milieu ook mee profiteert. In het team werken we met een gezonde mix van mensen met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt. 

Jij gaat mensen en bedrijven in Rotterdam warm maken voor het versturen van pakketjes en (aangetekende) post via Pakkethelden. Jij gaat bij ze langs of belt ze op vanuit ons mooie kantoor. Je begeleidt onze klanten in het proces en helpt hen de software te gaan gebruiken. En als je langs wilt, spring je op één van onze bakfietsen. In dat alles ben je altijd bereid om bijvoorbeeld een stagiair mee te nemen en de kneepjes van het vak te leren. Omdat Pakkethelden onderdeel is van een groep sociale ondernemingen, houd je je ogen en oren open voor kansen voor de andere ondernemingen. 

Onze waardering voor je werk en de impact waar je aan bijdraagt belonen we met een salaris van 1520 euro bruto per maand bij 24 uur per week. We starten met een contract voor 7 maanden, en hebben de intentie om je langer in dienst te nemen. 

Interesse of wil je meer informatie? Voel je vrij te bellen of appen met Arie (0633254010). Gelijk solliciteren? Mail je CV dan naar Arie van der Vlies, vdvlies@pakkethelden.nl. Doe dat voor 25 april.